Vloerelementen fabrieksmatig voorzien van diverse instortvoorzieningen

Wonen in Kloostervelden

In de rustige en parkachtige omgeving van het voormalig houtproductiebos in Etten-Leur bouwt Maas-Jacobs het plan Kloostervelden. Op slechts 700 meter afstand van het centrum verrijzen 142 woningen.

Wonen in Kloostervelden

Het plan bestaat uit circa 25 rij- en hoekwoningen, 29 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen en 88 koop- en huurappartementen. Naar ontwerp van Bedaux de Brouwer Architecten worden bestaande landschappelijke structuren zoveel als mogelijk en met respect voor historische elementen, in de nieuwe stedenbouwkundige opzet geïntegreerd.

Dycore levert ca. 16.000 m2 breedplaatvloeren voor zowel de woningen als de appartementen. De vloerelementen zijn fabrieksmatig voorzien van diverse instortvoorzieningen, zoals de IBTronic, IBT LED, instorthulzen voor het Dyka Air Systeem en de mechanische ventilatiering.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.