IBTronic XL, IBT LED en K4

IBTronic XL

Deze universele inbouwdoos geeft de mogelijkheid tot de toepassing van halogeen en LED verlichtingsarmaturen én luidsprekers.

De inbouwdoos wordt voornamelijk gebruikt voor ronde spots. Daarnaast is het mogelijk een elektronische transformator in te bouwen. Deze universele inbouwdoos wordt tijdens productie ingestort in de Dycore breedplaatvloer. De inbouwdoos is compleet: buisinvoeringen, fermacell plaat, steunen, trafotunnel en een afneembaar deksel zorgen voor een eenvoudige montage. De fermacell plaat maakt het tevens mogelijk achteraf de montageplaat te bepalen, de boordiameter is hierbij maximaal 150 mm. De afmeting van de inbouwdoos is 255 x 280 x 130 mm. De inbouwdozen maken onderdeel uit van ons assortiment en kunnen als optie worden ingestort.

  • Maximale boordiameter 150 mm
  • Transformatoren tot maximaal 150VA
  • 4,5 liter inhoud
  • Korte bedradingsafstanden
  • 4 buisinvoeren 5/8 en 4 buisinvoeren 3/4
  • Demonteerbaar deksel

Meer, technische, informatie vindt u op de website van Spelsberg B.V.

IBT LED

Speciaal voor het integreren van verlichting, luidsprekers en andere inbouwcomponenten hebben wij IBT LED inbouwbehuizingen in ons assortiment. Ook een grote serie duo/trimless spots zijn hierin in te bouwen. De IBT LED inbouwbehuizing storten wij tijdens productie in de Dycore breedplaatvloer. Hierdoor bespaart u tijd op de bouwplaats.

De inbouwbehuizing is voorzien van een Fermacell®-plaat, waardoor uw installateur de behuizing desgewenst vooraf van bedrading voorziet. IBT LED is geschikt voor gladde en flexibele buizen en is voorzien van een duidelijk aangegeven centreerpunt. De behuizing bevat acht gecombineerde buisinvoeringen met geïntegreerde buisstop en trekontlasting. De buisinvoeringen van 4 x 16 en 4 x 19 mm liggen bovenop het betondek. Wij bieden drie varianten aan:

IBT LED 1EIBT LED 2EIBT LED 3E
177 x 200 x 135 mm227 x 250 x 135 mm277 x 400 x 165 mm
Variabel tot max. 100 x 100 mmVariabel tot max. 150 x 150 mmVariabel tot max. 200 x 300 mm
Geschikt voor max. 15 W LEDGeschikt voor max. 20 W LEDGeschikt voor max. 47 W LED
Max. inbouwhoogte 100 mmMax. inbouwhoogte 100 mmMax. inbouwhoogte 130 mm

Meer en technische informatie vindt u op de website van Spelsberg B.V.
IBT LED 1 E
IBT LED 2 E
IBT LED 3 E

K4 inbouwbehuizing

Voor het eenvoudig inbouwen van verlichting (NV/HV/LED/spots), luidsprekers en transformatoren bieden wij u de multifunctionele K4 inbouwbehuizing aan. De afmetingen hiervan bieden nog meer flexibiliteit voor het verwerken van grote elektronische componenten in het plafond.

Hij is universeel inzetbaar en voorzien van 32 invoeringen voor buizen tot max. ∅ 47,5 mm. De behuizing is volledig halogeenvrij. De K4 is geschikt voor zowel ronde als vierkante spots en is eenvoudig te koppelen zonder hulpmiddelen. De gepatenteerde steunstang techniek zorgt voor grote stabiliteit.

De inbouwbehuizing wordt tijdens productie ingestort in de Dycore breedplaatvloer. Hierdoor bespaart u tijd op de bouwplaats. Dankzij de demontabele groene afdichting voorziet uw installateur de behuizing desgewenst vooraf van bedrading. De fermacell plaat heeft een grootte van 175 x 285 mm en is 1 cm dik. De maximale afmeting van het boorgat bedraagt 160 x 220 mm.

De inbouwdozen maken deel uit van ons assortiment en kunnen als optie worden ingestort.

  • Maximale afmeting boorgat 160 x 220 mm
  • Invoeringen 32 x Ø 47,5 mm
  • Ronde en vierkante spots
  • Demonteerbaar deksel

Meer, technische, informatie vindt u op de website van Spelsberg B.V.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.