Wil jij samen met ons werken aan de mooiste projecten?

Dycore als werkgever

Ben jij geïnteresseerd in de bouwwereld, techniek en beton? Wil je graag werken in een informele organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen?

Loop een dagje mee met…

Link

Het leuke van het beheren van meerdere funties is dat je op verschillende plekken inzetbaar bent.

Link

Samen met aannemers, constructeurs en onderaannemers komen wij tot de juiste oplossing en een goed en kwalitatief product.

Link

Elke dag is anders in een complexe en dynamische werkomgeving.

Link

Twee jaar geleden begonnen als calculator-constructeur. Na een half jaar kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van constructeur.

Link

We combineren oude en nieuwe technieken en wisselen rustige momenten af met prestaties onder druk.
"Elke dag is anders in een complexe en dynamische werkomgeving." Jos, SHEQ-officer

Onze openstaande vacatures

Kies eenvoudig de vacatures die bij jouw wensen passen
Laden...
Geen resultaten!
Oosterhout

Projectcoördinator

Ben je organisatorisch en communicatief sterk? Heb je de opleiding Bouwkunde afgerond en heb je inzicht in planningen? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Oosterhout

(junior) Constructeur Calculator

Beschik jij over een afgeronde opleiding richting Bouwkunde of Civiele Techniek? Wil jij constructies van gebouwen doorgronden en leren calculeren? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Breda

Allround/mechatronica Monteur

Hou je van techniek en werk je graag binnen een no-nonsense omgeving waar het werk echt gebeurt? Los je snel storingen op en hou je van afwisseling in je werk? Solliciteer dan direct op deze functie!

Oosterhout

Stagiair / afstudeerder afdeling Verkoop

Ben jij op zoek naar een mooi bedrijf om je stage of afstudeeropdracht te vervullen. Dycore is op zoek naar een stagiair of afstudeerder voor de Verkoop.

Lelystad

Afstudeeropdracht Kwaliteitsdienst

Ben jij op zoek naar een mooi bedrijf om je afstudeeropdracht te vervullen. Dycore is op zoek naar een afstudeerder voor de Kwaliteitsdienst.

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou?

Dan kun je ook een open sollicitatie sturen.

 

Lelystad

Afstudeeropdracht FLOW-project

Ben jij op zoek naar een mooi bedrijf om je afstudeeropdracht te vervullen. Dycore is op zoek naar een afstudeerder voor een FLOW-project.

Landelijk, Lelystad

Betonlaborant R&D

Ben jij een innovatieve Betonlaborant of Medewerker Kwaliteitsdienst met minimaal 3 jaar relevante werkervaring? Solliciteer dan direct op de functie als Betonlaborant!

Oosterhout

Werkvoorbereider (Wtb of E&I en besturing)

Ben jij organisatorisch en communicatief sterk en heb jij een technische achtergrond? Solliciteer dan direct op de functie als werkvoorbereider!

Oosterhout

Productiemedewerker

Passen een ruwe productieomgeving en werken in 3-ploegendienst perfect bij jouw levensstijl? Solliciteer dan direct op de functie als productiemedewerker!

Oosterhout

Allround Monteur

Ervaring als allround elektrotechnisch monteur en bereid om in ploegendiensten te werken? Solliciteer dan direct op de functie als allround monteur!

Landelijk

HTS/WO Starter

Recent je diploma aan een Technische Universiteit of Hogeschool behaald en ben je ambitieus? Wil jij je op verschillende functies oriënteren en ben je op zoek naar een werkgever waarbij je kunt doorgroeien? Solliciteer direct!

Nieuwsgierig naar meer vacatures?

Kijk voor vacatures ook bij onze zusterbedrijven:
Calduran Kalkzandsteen en Heembeton.

Vragen over een vacature?

Neem contact op met onze HR afdeling.