Veiligheid

Veiligheid is een steeds terugkerend onderwerp binnen onze organisatie en er wordt dan ook breed geïnvesteerd in veiligheid voor iedereen die op onze vestigingen en productielocaties werkt of deze bezoekt. Ook voor de mensen die onze producten transporteren en deze verwerken voelt Dycore zich verantwoordelijk. Het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen op al onze fabrieksterreinen is voor iedereen verplicht en afhankelijk van de werkzaamheden zijn er onder andere veiligheidsinstructies en werkformulieren beschikbaar. Door diverse veiligheidsprogramma’s (CRH Life Saving Rules, Veiligheid is een keuze) wordt het belang hiervan bij de medewerkers verduidelijkt.

Image

Voorzieningen

Voor de eigen medewerkers en externen op onze productielocaties gelden dus duidelijke veiligheidsvoorschriften. In Oosterhout zijn bijvoorbeeld laadbordessen aanwezig voor de transporteur, die onze producten vanuit deze locatie naar de bouwplaats vervoerd. Het veilig afbinden van de lading is hierdoor een stuk minder risicovol geworden.

Voor u als klant zijn er diverse mogelijkheden om de veiligheid op de bouwplaats te vergroten door het opnemen van bijvoorbeeld randbeveiligingsvoorzieningen. Voor alle producten heeft Dycore verwerkingsinstructies opgesteld, zodat onze klanten veilig met onze producten kunnen omgaan. Hiermee proberen wij de risico’s voor alle betrokken partijen steeds verder te verkleinen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.