Advies op maat

Techniek en advies

Dycore levert al jaren prefab vloersystemen aan met name de Nederlandse markt. Niet alleen de productie van de afzonderlijke elementen, maar ook een groot deel van het reken- en tekenwerk van onze vloersystemen wordt door medewerkers van Dycore zelf uitgevoerd. Hierdoor is veel technische en praktische kennis aanwezig, welke nodig is om uiteindelijk een goed eindproduct aan onze klanten te leveren. Dycore kan samen met u zoeken naar een oplossing voor een groot aantal technische uitdagingen die zich voordoen tijdens het ontwerp-, engineering- en bouwproces.

Standaardisatie

De producten en productieprocessen zijn binnen Dycore in grote mate gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Het aanpassen van een product, welke van invloed is op deze processen, is niet altijd mogelijk. Wij kijken vanzelfsprekend met u mee op welke wijze wij wel, of in ieder geval zo goed mogelijk, aan uw wensen tegemoet kunnen komen.

Advies op maat

Wellicht twijfelt u over de keuze en uitvoerbaarheid van een vloersysteem, een aansluitdetail of overige technische mogelijkheden van onze producten. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Techniek en Advies van Dycore. Zij kunnen u in een vroeg stadium advies geven over het constructieve ontwerp van uw project.

Nettenlasmachine
Door het brede assortiment
adviseren wij de voor u meest
ideale oplossing

Naast de adviserende rol die de afdeling Techniek en Advies heeft (zowel extern als intern), houdt deze afdeling zich ook bezig met onder andere het volgen van de ontwikkelingen in de markt met betrekking tot innovatie, duurzaamheid en het delen van wijzigingen in regelgeving en normen met alle relevante medewerkers van Dycore.

Voor bouwfysisch advies en de hierbij behorende standaarddetails met betrekking tot isolatie- en geluidseisen verwijzen wij u graag naar de hiervoor beschikbare aansluitdocumenten van onze vloeren met het Bouwbesluit.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag of wens? Neem contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden met hen te bespreken.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.