HomePlan

HomePlan

Samen met HomePlan bouwen wij aan een duurzame toekomst. Met jaarlijkse giften ondersteunen wij het goede werk van HomePlan. Daarnaast is de organisatie gevestigd in het kantoorgebouw op onze productielocatie te Breda.

HomePlan bouwt, in nauwe samenwerking met sterke, lokale partnerorganisaties, huizen voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Zij doen dit onder andere in Mexico, Haïti en Zuid-Afrika. Het huis biedt bewoners bescherming en geeft hen een gevoel van eigenwaarde.

Het huis is geen doel op zich, maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Daarom werkt HomePlan met lokale partners. Zij zorgen voor begeleiding van de gezinnen en voorzieningen in de buurt, zoals nazorg en onderwijs. Op deze manier kunnen de inwoners zich verder ontwikkelen. Het huis is dan ook de eerste stap naar een betere toekomst!

Sinds de oprichting heeft HomePlan al meer dan 4.000 huizen gebouwd en ruim 19.500 mensen een nieuw thuis gegeven. Kijk voor meer informatie op de site van HomePlan.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.