Altijd een oplossing voor uw vloerveld

Over Dycore

Met een breed assortiment prefab betonnen systeemvloeren biedt Dycore complete oplossingen voor uw vloerveld. Zowel voor de woning- als utiliteitsbouw, voor de begane grond en de verdieping.

Dycore levert maatwerk. De vloeren worden per project geoffreerd, getekend en geproduceerd. Hierna worden ze op legvolgorde geladen en just-in-time of met zelflossers geleverd.

Bij ons staat het project centraal. Samen met onze klanten zorgen wij voor de best mogelijke uitvoering. Door het brede assortiment systeemvloeren kunnen we altijd de meest ideale vloeroplossing bieden waar het project om vraagt, wat resulteert in een soepel bouwproces. Lees meer.

Financiële gegevens

Dycore B.V.
Postbus 197
4900 AD Oosterhout

KvK 20033507
BTW NL003499340B01
IBAN NL77INGB0661210677

Adressering facturen

Het liefst ontvangen wij uw facturen per mail op: efactuur.dycore@drbg.nl

Heeft u vragen over betaling van inkoopfacturen?
Neem tussen 13:30 en 15:30 uur telefonisch contact op of stuur een mail naar de crediteurenadministratie:

Dycore B.V.
T (0) 162 477 477
E administratie.dycore@drbg.nl

Organisatie

Dycore maakt samen met Calduran Kalkzandsteen en Heembeton deel uit van De RuwBouw Groep. Met vestigingen verspreid over de locaties: Lelystad, Harderwijk, Oosterhout, Breda, Hoogersmilde en Veenoord leveren wij constructieve en integrale oplossingen voor een duurzame bouw. Vakmanschap, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen; dat is waar het bij ons om draait. De bedrijven zijn onderdeel van de CRH Group – internationaal leverancier van bouwmaterialen.