Altijd een oplossing voor uw vloerveld

Over Dycore

Dycore is producent en leverancier van prefab betonnen systeemvloeren. Met het brede assortiment biedt Dycore complete oplossingen voor uw vloerveld voor zowel woning- als utiliteitsbouw, van kelderdek en begane grond tot hellingbaan, verdieping of dak.

Vanuit de productielocaties Breda, Lelystad en Oosterhout levert Dycore maatwerk. De vloeren worden per project geoffreerd, getekend en geproduceerd. Hierna worden ze op legvolgorde geladen en just-in-time of met zelflossers geleverd.

Bij ons staat het project centraal. Samen met onze klanten zorgen wij voor de best mogelijke uitvoering. Lees meer.

Financiële gegevens

Dycore B.V.

Ambachtsweg 16
4906 CH Oosterhout

Postbus 197
4900 AD Oosterhout

KvK 20033507
BTW NL003499340B01
IBAN NL77INGB0661210677

Adressering facturen

Het liefst ontvangen wij uw facturen, in PDF-formaat per mail op: efactuur@dycore.nl

Heeft u vragen over betaling van inkoopfacturen?
Neem op maandag t/m donderdag tussen 13:30 en 15:30 uur telefonisch contact op (0162 – 477 477) of stuur een mail naar administratie@dycore.nl

Organisatie

Dycore maakt samen met Calduran Kalkzandsteen en Heembeton deel uit van De RuwBouw Groep. Met vestigingen verspreid over de locaties: Lelystad, Harderwijk, Oosterhout, Breda, Hoogersmilde en Veenoord leveren wij constructieve en integrale oplossingen voor een duurzame bouw. Vakmanschap, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen; dat is waar het bij ons om draait. De bedrijven zijn onderdeel van de CRH Group – internationaal leverancier van bouwmaterialen. Meer weten over de geschiedenis van Dycore? Lees meer.

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.