Bestekservice

U kunt bij het maken van een bestek veel tijd besparen door gebruik te maken van onze unieke bestekservice voor al onze producten. Met deze service heeft u binnen enkele minuten een complete bestekomschrijving, inclusief de bijbehorende algemene teksten.

Door middel van een keuzemenu wordt het gewenste product geselecteerd, waarna alle mogelijke varianten en opties worden getoond. Hierbij valt te denken aan het opgeven van het vloertype, de betonsterkteklasse, de milieuklasse, de brandwerendheid, de Rc-waarde en de aanwezigheid van een druklaag. Maar ook de afzonderlijke eigenschappen van bijvoorbeeld deze druklaag kunnen opgegeven worden.

Naast de bestekomschrijving van het product zelf, kunnen ook de bijbehorende algemene teksten worden aangemaakt. Hierin worden algemene zaken geregeld, zoals de plaats van de stortnaden en aanvullende uitwisseling van algemene informatie. Uiteindelijk zal een complete bestekomschrijving van het gekozen product worden gegenereerd.

De bestekteksten kunnen in verschillende bestandsformaten worden opgeslagen en gebruikt. Deze unieke service is voor al onze producten beschikbaar.

Bestekservice

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.