lichte, luxe en levensloopbestendige appartementen

Living-Inn Nijmegen; een uniek woonconcept voor jong en oud

In de Waalsprong, een nieuw stadsdeel van Nijmegen, wordt een bijzonder woongebouw gerealiseerd door Roozen van Hoppe naar ontwerp van AAS Groningen. Living-Inn is een woonzorgconcept waar aandacht voor elkaar en ontmoeten centraal staat. Het gebouw biedt met zijn lichte, luxe en levensloopbestendige appartementen plaats aan zowel senioren als aan starters.

Image

Dycore levert voor dit project ca. 9.300 m2 breedplaatvloeren voor het kelderdek en 36.000 m2 kanaalplaatvloeren voor toepassing als verdiepingsvloeren aan De Hilver Bouwmaterialen. Het gebouw bestaat uit 210 appartementen voor 55-plussers, 92 appartementen voor jonge starters en een zorgvleugel met 80 appartementen voor ouderen, die zorg nodig hebben. Hierdoor wonen jong en oud bij elkaar en kunnen oudere stellen, waarvan er een zorg nodig heeft, toch bij elkaar blijven wonen.

Daarnaast is er plaats voor vele voorzieningen, zoals een gezamenlijke binnentuin, een bibliotheek-leeshoek en een gezellige horecagelegenheid. Ook vestigen een aantal partners zich binnen Living-Inn, waardoor vele faciliteiten en services in huis worden aangeboden, zoals een zwembad, biljartruimte, kinderdagverblijf, kapper en beautycentrum.

Naar verwachting vindt de oplevering van Living-Inn in het najaar van 2023 plaats.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.