Plan Haverleij te 's-Hertogenbosch

Achtste kasteel in aanbouw

Plan Haverleij, in de polder bij Engelen vlakbij de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, is al ver gereed. Onderdeel van dit plan is Kasteel Heesterburgh. Het achtste deelproject van Haverleij krijgt het karakter van een Frans terpdorpje en telt 49 woningen en een kasteel met 22 appartementen en 2 penthouses. De bouw is in handen van Heijmans Woningbouw.

Haverleij

Haverleij is een unieke en duurzaam gebouwde wijk aan de rand van ’s-Hertogenbosch, die uiteindelijk zal bestaan uit het slot en negen compleet verschillende kastelen. Kasteel Heesterburgh komt op een prominente plaats direct aan de Maas. Verschillende kleuren, materialen, details en kapvormen zorgen voor variatie en een eigen karakter.

Leveringen

Dycore levert ribbenvloeren voor de begane grond van de 49 woningen en breedplaatvloeren voor de verdiepingen van de woningen én de 22 appartementen.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.