Nieuwbouwproject in Naaldwijk

De Rentmeester 

In het hart van Naaldwijk realiseert Slavenburg Bouw (onderdeel van de Adriaan van Erk Groep) een woon-winkelcomplex met plaats voor 47 appartementen met parkeervoorzieningen en een Jumbo Foodmarkt. Dycore levert ca. 9.000 m2 breedplaatvloeren voor de verdiepingen en dakvloer en ca. 11.000 m2 kanaalplaatvloeren voor de begane grond en verdiepingen.

De rentmeester

De 47 appartementen aan de Secretaris Verhoeffweg zijn verdeeld in 16 huurappartementen en 31 koopappartementen. De woonoppervlakte van de twee-, drie-, vierkamerappartementen en penthouse varieert tussen 85 m2 en 189 m2 . De appartementen beschikken over een eigen tuin en/of balkon, maar zijn ook gelegen aan de gezamenlijke, groene binnentuin van 900 m2.

De Rentmeester

De Rentmeester wordt gebouwd direct aan het reeds bestaande wooncomplex De Secretaris. Beide complexen zijn ontworpen door RPHS+ en vormen samen architectonisch één geheel.

Het project is volledig uitgewerkt in BIM en deze 3D modellen vormen het startpunt voor de uitvoering. De oplevering van dit prachtige complex staat gepland voor Q4-2022.

de rentmeester

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.