Wonen, recreatie, sport en natuur komen samen

38 woningen Landgoed De Drenkeling te Rockanje

In de Zuid-Hollandse kustplaats wordt polder Drenkeling omgevormd tot een gebied waarin wonen, recreatie, sport en natuur samenkomen. De Lange Stallen is één van de deelgebieden van het landgoed en fase 1A bestaat in totaal uit 38 woningen.

Deze 38 woningen nabij het huidige dorpscentrum zijn verdeeld in 14 rijwoningen voor starters, 14 luxere rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. De bouw is in handen van VORM 6D Wonen B.V. die verantwoordelijk is voor het woonconcept 6D binnen Vorm Bouw B.V. De naamgeving De Lange Stallen is een verwijzing naar de stalcomplexen bij landgoederen.

Rockanje

Energiezuinig

In de Lange Stallen komen woningen van de toekomst; groen, veilig en energieneutraal. De rijwoningen worden allemaal in de Nul Op de Meter uitvoering gebouwd, de twee-onder-een-kapwoningen worden gebouwd als EPC 0 woning. Door de woningschil te verbeteren, het warmteverlies bij douchen en ventilatie terug te winnen, energiezuinige apparatuur te gebruiken en zonnecellen te plaatsen voor het voeden van de technische installaties.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

 

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.