155 appartementen en studio's

Transformatie voormalig bedrijventerrein naar een stedelijke plek

Aan de Mercuriusweg in Delft realiseert ontwikkelende bouwer Van Wijnen een nieuw wooncomplex met drie woongebouwen. Het project omvat 155 woningen, 450 m2 bedrijfsruimte en een halfverdiepte stallingsgarage. Dycore levert ca. 12.600 m2 breedplaatvloeren voor de 1e t/m 8e verdiepingsvloer en dakvloer. Voor een deel van het dak van de stallingsgarage is daarnaast gekozen voor toepassing van Dycore kanaalplaatvloeren.

Image

De 155 woningen zijn verdeeld over 80 appartementen en 75 studio’s. De woningen zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. De appartementen zijn voorzien van driedubbel glas en aluminium thermisch ontkoppelde raamkozijnen. De studio’s zijn voorzien van HR++ glas en kunststof raamkozijnen. Er gelden hoge isolatiewaarden voor dak, gevels en vloeren en een hoge luchtdichtheid. Het verwarmen van de woningen gebeurt door middel van bodemwarmte en er is een opslagvoorziening voor regenwater.

De verwachting is dat het project in de tweede helft van 2022 wordt opgeleverd.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.