Flexibiliteit in je werktijden

Met elkaar zorgen we er iedere dag weer voor dat onze klanten hun vloeren geleverd krijgen. Dit doen we echt samen; ieder op zijn eigen manier en binnen zijn eigen functie. Maar hoe ziet die functie er dan uit? Patrick Taks, accountmanager, gaat op bezoek bij Deborah Pijnenburg, productiemedewerker te Breda.

Deborah werkt nu ongeveer 3,5 jaar in Breda. Patrick vraagt haar hoe ze bij Dycore terecht is gekomen. Deborah vertelt: “Na de geboorte van mijn zoontje ben ik in eerste instantie thuis gebleven, maar na 8 maanden dacht ik, dat ga ik niet doen, ik wil weer lekker aan de slag. Juist op dat moment adverteerde uitzendbureau Tempo-Team met een vacature voor productiemedewerker: ‘Werkende moeders gezocht!’ Met de mogelijkheid tot parttime werken en het zelf indelen van je uren. Er kwamen veel mensen op af. We kregen een rondleiding en uitleg wat er precies werd verwacht en ik ben gestart bij de traliemachine.”

 

Traliemachine
"Het is een uitdaging en puzzel om de stapels goed neer te leggen voor transport.”

Hoe bevalt het? Deborah: “Ik vind het fijn om veel verschillende dingen te doen. De traliemachine had ik vrij snel onder de knie en zo ben ik doorgestroomd naar andere plaatsen. Ik rouleer veel tussen de verschillende stations. Ik werk nu tijdens schooltijden en val daarmee halverwege de ploeg in. Iets voor 9 uur ga ik naar de teamleider en vraag waar ze me willen hebben. Ik voel me hier thuis tussen de mannen. In het begin waren ze nog voorzichtig met me, maar dat ging snel over. Mannen zijn recht voor zijn raap, daar houd ik van, want dat ben ik ook.”

Wat is de leukste plek om te werken? Deborah: “Lastige vraag, alles is leuk. Als ik echt moet kiezen, vind ik het ontkisten aan de kraan het leukst. Het is een uitdaging en puzzel om de stapels goed neer te leggen voor transport.” Patrick vraagt of het zwaar werk is om in de productie te werken. Deborah antwoordt dat dit reuze meevalt. “In het begin heb je echt wel spierpijn en ben je moe, maar hoe langer je werkt, hoe beter het gaat en is er niets zwaars aan. Het helpt dat ik niet continu op dezelfde plek sta.”

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.