Toolbox montage kanaalplaatvloeren - gebruik van Dycore hijsmiddelen
28/06/2021

Het juiste gebruik van de aangegeven hijsmiddelen is van belang bij het veilig hijsen van Dycore kanaalplaatvloeren. Wij hebben daartoe verwerkingsinstructies opgesteld. Daarnaast ontvangt u bij de vrachtbrief van de eerste levering nogmaals de hijsinstructies. Neem, voordat u begint met het monteren, altijd de verwerkings- en hijsinstructies door.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een toolbox op de bouwplaats. Een collega van afdeling Service & Support komt dan bij u langs voor het geven van uitleg over het veilig hijsen van de vloeren. In deze toolbox komt de aanlevering, voorbereiding montage, veiligheid, hijsen en eventuele tijdelijke tussenopslag aan bod.

Ziet u ook graag dat wij deze toolbox op de bouwplaats komen geven? Neem dan contact op met uw contactpersoon op ons Projectenbureau.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.