Teamleider Engineering

Ben jij een enthousiaste en motiverende teamleider met oog voor het team, de processen, de planning en de ontwikkelingen in de wereld van onze vloeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar gaat het om?

Voor ons team Kanaalplaten en Ribbenvloeren in Oosterhout zijn wij op zoek naar een:  

Teamleider

Hoe ziet je werkdag eruit?

Deze start, uiteraard, met een kop koffie, thee of een verfrissend water! Daarna loop je de kantoortuin op van de Tekenkamer om bij de collega’s na te gaan welke lopende projecten er zijn en wat de status is om dit in een volgend overleg te rapporteren aan de Manager Engineering. Het team bestaat uit negen Modelleurs en vier Constructeurs, specifiek voor onze producten: kanaalplaten en ribbenvloeren. Naast een overleg met de Manager Engineering heb je aan het einde van de dag ook nog een bouwvergadering. Het is een afwisselende dag, want er is ook nog ruimte om verder te brainstormen met de afdeling Engineering rondom nieuwe teken -en rekenapplicaties.

Kortom, jij bent een enthousiaste en motiverende teamleider met oog voor het team, de processen, de planning en de ontwikkelingen in de wereld van onze vloeren.

Jouw rol houdt onder andere in:

  • Je bent een daadkrachtige teamleider, die op een motiverende en stimulerende wijze het team weet te enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen voor maximaal werkplezier én maximale productiviteit.
  • Je bent verantwoordelijk voor alle tekenkamerprocessen op het gebied van inventariseren, plannen, werkverdelingen en voortgangsbewaking met daarin oog voor tijdigheid, kwantiteit en kwaliteit.
  • Daarnaast lever je, op verzoek, een bijdrage aan startbesprekingen en voortgangscommunicatie met klanten en/of bij grote projecten.
  • Tot slot ben jij o.a. de initiator van benodigde veranderingen of verbeteringen in ons proces en zie je kansen in het maken van efficiency slagen door o.a. de ontwikkeling van reken -en tekenapplicaties.

Waar zijn wij naar op zoek?

Kort samengevat: passie, enthousiasme en interesse voor beton constructies! Je bent een verfrissende leider, die het team op een motiverende wijze weet aan te sturen om gestelde afdelingsdoelen te bereiken. Je durft zaken te benoemen, verbeteringen te formuleren en deze oplossingen toe te passen om te komen tot een optimaal resultaat. We horen graag jouw succes op het gebied van teambuilding. Verder is het handig om te beschikken over een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Bouwkunde aangevuld met relevante leidinggevende ervaring.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende functie waar je alle mogelijkheid krijgt jezelf te ontplooien! Een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door open en hands-on te zijn. We zijn een platte organisatie, dus dat zorgt voor korte lijnen.

Verder:

  • Een telefoon & laptop ten behoeve van de functie-uitoefening;
  • Flexibele werktijden zijn bespreekbaar!
  • In totaal 37 vrije dagen op fulltime basis! Een aantal zijn collectief ingeroosterd, maar je hebt er nog genoeg over om vrij in te plannen;
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.000,- en € 5.800,– bruto op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een 3,50% eindejaarsuitkering;
  • € 0,23 per kilometer tot een maximum van 30 kilometer enkele reis.

Klinkt dit goed?

Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@drbg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad van Dongen – Manager Engineering. Hij is bereikbaar per e-mail: a.vandongen@dycore.nl of op telefoonnummer 0162 – 477 477.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.