Stage-/afstudeeropdracht Communicatie

Zoek jij een gave stage- of afstudeeropdracht? Ben je een kei in social media en wil je graag een communicatiestructuur opzetten? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Waar gaat het om?

Dycore produceert prefab betonnen systeemvloeren. Onze klanten zijn (grote) aannemers. Vanaf de kantoorlocatie in Oosterhout wordt de interne en externe communicatie gecoördineerd. In het kader van arbeidsmarktcommunicatie en de ontwikkeling en verdere uitwerking op het gebied van social media zijn we op zoek naar een student communicatie. Voor deze opdracht zoeken we iemand, die onze uitingen op social media kan ondersteunen met ideeën, structurering en borging. Daarnaast zet je een communicatiestructuur op voor onze belangrijkste marktsegmenten en ga je aan de slag met zoekmachine optimalisatie binnen onze website.

Doel

Het borgen van social media invulling in het kader van arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast verwachten wij na deze opdracht een communicatiestructuur voor onze belangrijkste marktsegmenten te hebben, die volledig en toekomstgericht is. Onderdeel hiervan is zoekmachine optimalisatie.

Afstudeeropdracht

De stage- of afstudeeropdracht bestaat uit:

  • Het structureren en borgen van invulling social media t.b.v. arbeidsmarktcommunicatie.
  • Het opzetten van een communicatiestructuur voor onze belangrijkste marktsegmenten.
  • Het opstellen en uitwerken van een plan tot het verbeteren van de zoekmachine optimalisatie (in samenwerking met afdeling Techniek & Advies, Verkoop en Communicatie).

Profiel

  • Je volgt een HBO opleiding Communicatie of vergelijkbaar,
  • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en een project tot een goed einde te brengen,
  • Je hebt affiniteit met een productieomgeving of vindt het leuk om daar meer over te leren,
  • Je bent sterk in (de Nederlandse) taal,

Begeleiding

Dagelijks zijn de HR adviseur / commercieel manager aanspreekpunt voor deze opdracht en inhoudelijk werk je samen met de communicatiemanager.

We verwachten dat deze opdracht 4-6 maanden zal duren.

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie over het project neem je contact op met Anouk Maas, HR Adviseur via 0162-477 477 of a.maas@dycore.nl. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar: vacatures@drbg.nl

Solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Image