Projectmanager Techniek

Word jij blij van projectmatig werken? En ben je in staat de vertaalslag te maken van technische mogelijkheden naar investerings- en verbetervoorstellen, in nauwe samenwerking met de teams op de locaties? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Waar gaat het om?

Dycore biedt complete oplossingen voor het vloerveld, met een diversiteit aan prefab vloersystemen, zowel voor de begane grond als de verdieping, in woningbouw en utiliteitsbouw in heel Nederland. Dit wordt gedaan vanuit drie productielocaties. Vanwege het vertrek van een projectmanager is een vacature ontstaan voor de functie van

Projectmanager techniek M/V
Full time (40 uur)

Je houdt je in deze functie bezig met enerzijds investeringsprojecten en anderzijds verbeterprojecten, al dan niet in combinatie met elkaar. Het betreft een mobiele functie vanuit Oosterhout, waarbij je regelmatig op de verschillende productielocaties aanwezig zult zijn.

Werkzaamheden

Je bent in staat de vraag van de interne klant (voornamelijk plantmanagers) grondig te analyseren en te combineren met proceskennis om te komen tot de beste (technische) oplossing binnen de gestelde kaders. Je vertaalt deze vraag naar projectplannen (inclusief vertaalslag naar functionele specs, aanvragen offertes en leveranciersselectie in samenwerking met Inkoop) en zorgt dat deze on time in full en binnen budget worden opgeleverd aan de interne klant. Uiteraard stem je zaken nauw af met de belangrijkste stakeholders.

Voor de investeringsvoorstellen zorg je voor een onderbouwde en complete budgetaanvraag (binnen de gestelde procedures), begeleidt de procesflow en bent verantwoordelijk voor de daadwerkelijke implementatie en afronding van de investering. Je ondersteunt door binnen budget de beste mogelijke technische oplossing voor te stellen. Projecten variëren in omvang van 20K tot 900 K met ongeveer 10 te realiseren projecten op jaarbasis.

De verbeterprojecten analyseer en definieer je samen met de interne klant (voornamelijk plantmanagement). Je stelt projectplannen op, inclusief benodigde mensen en middelen en zorgt, al dan niet samen met een lokaal projectteam (inclusief opstellen van functioneel ontwerp), voor de implementatie hiervan. Je kent niet alleen het productieproces maar begrijpt ook de aanpalende processen.

Wat breng je mee?

Passie, enthousiasme en interesse!! Wij geloven dat deze eigenschappen cruciaal zijn om een goede invulling te geven aan je werkzaamheden. Het is dan ook belangrijk dat jij deze weet te motiveren in een persoonlijk gesprek. Aansluitend vragen wij het volgende:

  • Je hebt een HBO opleiding, richting technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde;
  • Je hebt enige jaren ervaring in het aansturen van technische projecten en hebt bij voorkeur ervaring in een productieomgeving;
  • Je hebt Prince 2 of een gelijkwaardige projectmanagementtraining gevolgd;
  • Je bent bekend met Lean Manufacturing en de bijbehorende methodieken;
  • Je werkt gestructureerd en zelfstandig en rust niet tot het gewenste resultaat bereikt is.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een open no-nonsense werkomgeving;
  • De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, waarin we jou graag ondersteunen door bijvoorbeeld cursussen en opleidingen;
  • Samenwerken is de kracht van onze organisatie en daarin nemen wij jou graag op;
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je cv en motivatiebrief op naar vacatures@drbg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cootje Zutt, Human Resources Business Partner op telefoonnummer 06- 82520217.

Image