Projectleider Techniek

Ben jij een kei in projectmatig werken en heb je een brede technische interesse? Denk je in oplossingen en luister je goed naar de klant? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Waar gaat het om?

Dycore produceert prefab betonnen systeemvloeren. Dit gebeurt op drie productielocaties (Breda, Lelystad en Oosterhout). Iedere locatie maakt zijn eigen type vloer. Onze klanten zijn (grote) aannemers. Zij rekenen erop dat wij hun producten goed en op tijd afleveren. We werken samen om dit te bereiken en zijn trots op onze collega’s die er iedere dag ervoor zorgen dat vloeren van goede kwaliteit op de bouwplaats komen. De afdeling Process Improvement ondersteunt de fabrieken bij het doorvoeren van (technische) verbeteringen vanaf de klantvraag tot en met de implementatie. Projecten variëren in omvang van 20K tot 900K met ongeveer tien te realiseren projecten op jaarbasis. Je werkt in een klein team en zeer nauw samen met de leiding van de productielocaties.

Wat ga je doen?

Je analyseert de vraag van de interne klant en vertaalt de vraag naar projectplannen. Hierin neem je op wat er nodig is om het project te laten slagen (benodigde mensen en middelen). Je bewaakt de deadlines en zorgt dat de projecten voortgang houden. Uiteraard stem je af met de belangrijkste stakeholders en stel je een lokaal projectteam samen indien nodig. Je komt tot de beste technische oplossingen voor de interne klant en zorgt ook voor de implementatie hiervan. Uiteraard doe je dit binnen vooraf gestelde kaders en gebruik je hiervoor jouw kennis van ons proces. Zijn er investeringen nodig? Dan zorg je voor een onderbouwde en complete budgetaanvraag.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een open no-nonsense werkomgeving en een prettige werksfeer.
  • Een rol waarin je het vertrouwen krijgt om zelfstandig projecten op te pakken, vanaf klantvraag tot en met implementatie.
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een mooi salaris, ontvang je 12 ADV dagen, een eindejaarsuitkering en, als je wilt, korting op de zorgverzekering. Ook kun je fiscaal voordelig artikelen kopen, bv. een laptop of een telefoon.
  • Flexibiliteit in jouw rooster; geef ons aan hoeveel uur jij wilt werken. Samen zoeken we naar een rooster dat past.

Wat breng je mee?

Betrouwbaarheid, interesse en enthousiasme! Wij geloven dat deze eigenschappen cruciaal zijn om een goede invulling te geven aan je werkzaamheden. Geloof jij dat ook? Dan willen we graag met je kennismaken in een persoonlijk gesprek.

Aansluitend is voor ons belangrijk:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een brede technische interesse.
  • Je vindt het leuk om zelfstandig projecten aan te pakken en hebt hier ook al een aantal jaar ervaring in opgedaan.
  • Je staat stevig in je schoenen en gaat uit van jouw eigen kracht.
  • Je bent communicatief vaardig. Luistert goed naar de vraag van de klant en weet deze te vertalen in projectplannen. Zowel mondeling als schriftelijk kun je je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels. Het is een pré wanneer je ook kennis van de Duitse taal hebt, of bereid bent om dit te leren.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en wil je meebouwen aan het succes van ons bedrijf? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar: vacatures@dycore.nl. t.a.v. Anouk Maas. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martien van Peer, Manager Process Improvement. Hij is bereikbaar per e-mail: m.vanpeer@dycore.nl of op telefoonnummer: 06-11532219.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.