Projectcoördinator

Heb jij passie, enthousiasme en interesse voor techniek? Heb je een MBO diploma richting (commerciële) bouwkunde? Kun je snel schakelen en ben je communicatief sterk ? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Oosterhout zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator (40 uur).

Hoe ziet jouw eerste werkdag eruit?

Deze start, uiteraard, met een kop koffie, thee of een verfrissend water! We hebben een uitgebreid inwerkprogramma opgesteld, zodat jij de organisatie leert kennen.

Je start je laptop, waarna je werkdag echt kan beginnen. Je bent als Projectcoördinator verantwoordelijk voor de efficiënte afstemming tussen de vraag van de klant en de realisatie van deze opdracht. Oftewel, een sleutelpositie!

Deze sleutelpositie houdt onder andere in:

  • De spin in het web zijn gedurende het volledige proces;
  • Knelpunten signaleren en adequaat bijsturen;
  • Nauw contact met de klant, de Tekenkamer en de afdeling Productie

We zijn een hecht team! In totaal bestaan we uit 5 personen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Kort samengevat: passie, enthousiasme en interesse voor techniek! Verder is het handig om te beschikken over een MBO diploma richting (commerciële) bouwkunde, maar je krijgt bij ons ook de mogelijkheid om een studie te volgen!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een teamplayer bent en in staat bent om prioriteiten te bepalen. Echter door je organisatorische en coördinerende vaardigheden moet dat geen probleem zijn!

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende functie waar je alle mogelijkheid krijgt jezelf te ontplooien! Een bedrijfscultuur, die zich kenmerkt door open en hands-on te zijn. We zijn een platte organisatie dus dat zorgt voor korte lijnen.

Verder:

  • Een telefoon & laptop ten behoeve van de functie-uitoefening;
  • In totaal 37 vrije dagen op fulltime basis! Een aantal zijn collectief ingeroosterd, maar je hebt er nog genoeg over om vrij in te plannen;
  • Thuiswerken? Dat is geen probleem bij ons zolang het in onderling overleg is;
  • Een bruto maandsalaris dat start vanaf € 3.100,00 op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een 3,50% eindejaarsuitkering;
  • € 0,21 per kilometer tot een maximum van 30 kilometer enkele reis.

Klinkt dit goed?

Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@drbg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barry van Overveld – Teamleider Projectenbureau. Hij is bereikbaar per e-mail: b.vanoverveld@dycore.nl of op telefoonnummer: 0162-477477.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.