Als operator leer je alles van verschillende machines in het productieproces.

Heb jij interesse in techniek en wil je graag werken in een productieomgeving? Werk je graag in 2- of 3-ploegendienst? Als operator leer je alles van verschillende machines in het productieproces. Deze hebben, na verloop van tijd, geen geheimen meer voor jou. Je verdient een goed salaris aangevuld met ploegentoeslag. Daarbij krijg je de mogelijkheid tot een vast contract en veel kansen om door te groeien binnen het productieproces.

Waar gaat het om?

Dycore produceert prefab betonnen systeemvloeren. Dit gebeurt op drie productielocaties. Iedere locatie maakt zijn eigen type vloer. In Breda en Lelystad wordt in een 2-ploegendienst gewerkt, in Oosterhout in 3-ploegendienst. Onze klanten zijn (grote) aannemers. Zij rekenen erop dat wij hun producten goed en op tijd afleveren. We werken samen om dit te bereiken en zijn trots op onze collega’s die er iedere dag voor zorgen dat vloeren van goede kwaliteit op de bouwplaats komen. De woningnood is hoog en we zien zeker de komende jaren dat er nog veel vloeren nodig zijn. Je kunt bij ons dan ook voor langere tijd aan de slag.

Samen met je collega’s maak je de vloeren die naar de bouwplaats gaan. Deze vloeren vormen de basis van woningen en gebouwen. Ieder gebouw en iedere woning is anders. Daarom wordt elke vloer op maat gemaakt. In het productieproces wordt gebruik gemaakt van verschillende machines. Je leert alles over het bedienen van deze machines. Je kent de machine op jouw duimpje en weet precies wanneer iets anders gaat dan moet gaan. Je bewaakt daarmee het proces en onderneemt actie wanneer nodig. Je voelt je verantwoordelijk voor de machine.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een goed salaris aangevuld met toeslagen voor de ploegendienst.
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket; waaronder eindejaarsuitkering, 12 ATV-dagen en reiskostenvergoeding.
  • Mogelijkheden om door te leren.
  • Mogelijkheden om parttime te werken.
  • Een open no-nonsense werksfeer, waarin veiligheid belangrijk is.

Wat breng je mee?

  • VMBO, HAVO, MBO? Het maakt niet uit, wij zoeken aanpakkers!
  • Interesse in techniek. Je krijgt bij ons de kans om hierin te leren en door te groeien.
  • Voor sommige posities is het nodig dat je heftruck kunt rijden. Handig als je deze al kunt besturen, maar je kunt ook bij ons je certificaat halen.

Solliciteren

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Dorien van Human Resources. Dorien is bereikbaar via d.schuurmans@dycore.nl of via telefoonnummer 0162-477477. Je kunt je cv en motivatiebrief sturen naar vacatures@dycore.nl. Óf solliciteer direct!

Of neem contact op met Tempo-Team. Zij zijn bereikbaar via mail of via telefoonnummer 076-521 18 18. Direct solliciteren via Tempo-Team.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.