Logistiek medewerker

Werk jij graag in de buitenlucht? Als logistiek medewerker in Oosterhout, Noord-Brabant, bedien je de heftruck, shovel en de kraan. Je verdient een goed salaris en hebt de mogelijkheid om veel te leren. Daarbij krijg je de mogelijkheid tot een vast contract en veel kansen om door te groeien. Wil jij in dagdienst of parttime werken? Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw werktijden.

Waar gaat het om?

Samen met je collega’s van de afdeling expeditie zorg je ervoor dat onze betonnen vloeren naar de bouwplaats gaan. Deze vloeren vormen de basis van woningen en gebouwen. Ieder gebouw is anders. Daarom wordt elke vloer op maat gemaakt. Je kunt op verschillende posities ingezet worden. Hoe langer je werkzaam bent, hoe meer je kunt leren.

Dycore produceert prefab betonnen systeemvloeren. Dit gebeurt op drie productielocaties. Iedere locatie maakt zijn eigen type vloer. Onze klanten zijn (grote) aannemers. Zij rekenen erop dat wij hun producten goed en op tijd afleveren. We werken samen om dit te bereiken en zijn trots op onze collega’s die er iedere dag ervoor zorgen dat vloeren van goede kwaliteit op de bouwplaats komen. De woningnood is hoog en we zien zeker de komende jaren dat er nog veel vloeren nodig zijn. Je kunt bij ons dan ook voor langere tijd aan de slag.

Werkzaamheden

Je bedient de heftruck, shovel en de kraan. Dit kan vanaf de grond met een afstandsbediening en in Oosterhout is er zelfs een kraan met cabine. Dan bestuur je de kraan vanuit deze cabine. Je onderneemt actie als er iets anders gaat dan het moet gaan. En overlegt met je collega’s op het tasveld, waar alle producten voor je klanten klaarliggen voor transport. De werkzaamheden verschillen per locatie en zijn divers. Het werk is zelfstandig en veel in de buitenlucht.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een goed salaris aangevuld met toeslagen voor de ploegendienst.
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket; waaronder eindejaarsuitkering, 12 ATV-dagen en reiskostenvergoeding.
  • Mogelijkheden om door te leren.
  • Mogelijkheden om parttime te werken.
  • Een open no-nonsense werksfeer, waarin veiligheid belangrijk is.

Wat breng je mee?

  • Wij zoeken aanpakkers die het leuk vinden om te werken met heftruck/shovel/kraan!
  • Handig als je (een van) deze al kunt besturen, maar je kunt ook via ons je certificaat halen.
  • Interesse in techniek. Je krijgt bij ons de kans om hierin te leren en door te groeien.
  • Oog en gevoel voor veiligheid op het werk.

Solliciteren

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Anouk van Human Resources. Anouk is bereikbaar via a.maas@dycore.nl of op telefoonnummer 06 10 919 966. Je kunt je cv en motivatiebrief sturen naar vacatures@drbg.nl. Óf solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Image