Kwaliteitscontroleur

Heb jij oog voor elk detail en werk je graag binnen een team? Heb je interesse in beton en hou je van afwisseling in je werk? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Waar gaat het om?

Dycore produceert prefab betonnen systeemvloeren. Dit gebeurt op drie productielocaties. Iedere locatie maakt zijn eigen type vloer. In Oosterhout maken we kanaalplaatvloeren. Onze klanten zijn (grote) aannemers. Zij rekenen erop dat wij hun producten goed en op tijd afleveren. We werken samen om dit te bereiken en zijn trots op onze collega’s die er iedere dag voor zorgen dat vloeren van goede kwaliteit op de bouwplaats komen. De woningnood is hoog en we zien zeker de komende jaren dat er nog veel vloeren nodig zijn. Je kunt bij ons dan ook voor langere tijd aan de slag.

Werkzaamheden

Als kwaliteitscontroleur hou je je bezig met verschillende metingen aan onze vloeren. Daarnaast controleer je de sterkte van het beton, mengsels en temperatuur van de vloeren. Door deze metingen en controles weten we zeker dat alleen vloeren met de juiste kwaliteit bij onze klant terecht komen. Je verwerkt de metingen op de computer. En natuurlijk help je ook jouw collega’s van de afdeling Productie door het geven van adviezen. Kortom, je hebt een hele belangrijke rol in ons productieproces.

Wat breng je mee?

  •  Interesse in beton! Je hoeft geen ervaring in het beton te hebben, wij leiden je graag op!
  • Je kunt werken met computers en werkt nauwkeurig.
  • Je werkt graag in een team.
  • Je bent bereid om in een ploegendienst te werken.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een goed salaris, aangevuld met toeslagen voor een ploegendienst.
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder eindejaarsuitkering, 12 ATV dagen en reiskostenvergoeding.
  • We bespreken samen hoeveel uur je wilt werken, parttime werken is dus mogelijk!
  • Mogelijkheden om door te leren.
  • Een open no-nonsense werksfeer; waarin veiligheid belangrijk is.

Sollicieren?

Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar: vacatures@drbg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met André van der Linden – Hoofd Kwaliteitsdienst. Hij is bereikbaar per e-mail: a.vanderlinden@drbg.nl of op telefoonnummer: 0162-477477.

Image