HR Business Partner

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Dycore door middel van HR-advies en organisatieontwikkeling, optimalisering van HR-processen met inzet van moderne HR-technieken, en de implementatie van de afgestemde HR-strategie, met als doel de continuïteit, de kwaliteit, efficiëntie, het imago en de ontwikkeling van Dycore en haar medewerkers. Je participeert volop in de transitie van de organisatie. Thema’s die een belangrijke rol spelen zijn onder andere employer branding, inclusie en diversiteit, succession planning en duurzame inzetbaarheid.

Doel van de functie

Als HR Business Partner ben je onderdeel van het MT en rapporteer je hiërarchisch aan de HR Director van De RuwBouw Groep en functioneel aan de Algemeen Directeur van Dycore. Als HR Business Partner geef je leiding aan één HR Adviseur en maak je gebruik van het Shared Services Center, en werk je samen met de HR Business Partners van de andere twee BU’s. Jouw standplaats is Oosterhout, maar je zal met regelmaat ook aanwezig zijn op de locaties Lelystad en Breda.

Het profiel

Jij voelt je op je plek binnen een productiebedrijf met een open, no-nonsense werksfeer waarin doordenken, aanpakken en meebewegen centraal staan. Jij krijgt energie door interactie met anderen en bent een goede luisteraar. Stakeholdermanagement en verandermanagement is je op het lijf geschreven en je weet op de juiste manier de verbinding te zoeken, ook op de werkvloer. Door je betrokkenheid ben jij dé gesprekspartner op HR-gebied. Jij bent een echte aanpakker en leert door te doen, waarbij je je verplichtingen nakomt. Discussies ga je niet uit de weg, je houdt van een uitdaging, waarbij je rekening houdt met anderen. Je bent creatief en ziet mogelijkheden en door je overtuigingskracht weet je anderen te motiveren en inspireren.

Daarnaast heb je:

  • HBO/WO werk- en denkniveau, minimaal afgeronde hbo-opleiding in de HRM/Organisatiekunde/Bedrijfskunde;
  • 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • ervaring met digitalisering en procesverbetering binnen HR;
  • visie op en kennis van leiderschapsstijlen en leiderschapsontwikkeling;
  • financieel inzicht en gedegen ervaring met budgetverantwoordelijkheid;
  • gedegen kennis van arbeidsrecht en sociale wetgeving;
  • ervaring met projectmatig werken.

Solliciteren

Lodiers & Partners verzorgt de selectieprocedure. Voor meer informatie of uw sollicitatie kunt u contact opnemen met Ivonne Kramer via 06-23985362 of kramer@lodiersenpartners.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.