Zorg jij samen met je team voor een veilige en storingvrije werkomgeving?

Heb jij passie, enthousiasme en interesse voor (proces)techniek? Heb je een technische HBO-opleiding afgerond en ervaring binnen een vergelijkbare rol? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Lelystad zijn wij op zoek naar een:

Hoofd Technische Dienst (40 uur)

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Deze start, uiteraard, met een kop koffie, thee of een verfrissend water! We hebben een uitgebreid inwerkprogramma opgesteld, zodat jij de organisatie leert kennen.

Daarna bespreek je met jouw team de geplande (onderhouds-)werkzaamheden en het overzicht van de storingen inclusief oplossingen. Als Hoofd Technische Dienst ben jij verantwoordelijk voor de technische installaties en draagt samen met de afdeling Productie zorg voor een zo efficiënt mogelijk proces.

Kortom, samen met jouw team zorg je voor een veilige en storingvrije werkomgeving!

Jouw rol houdt onder andere in:

  • Leiding geven aan een team van (storing-)monteurs, die zowel in dag- als in ploegendiensten werkzaam zijn.
  • De werkzaamheden passend maken binnen het onderhoudsbudget. Je let hierbij op controlerende, preventieve en storingswerkzaamheden.
  • Inkopen van technisch materiaal en zorg dragen voor het voorraadbeheer.
  • Actieve rol in investeringen als het gaat om de lange termijn visie. Hierbij geef je de noodzaak en advies aan met inachtneming van het budget.
  • Je bent (mede) verantwoordelijk voor de veiligheid van installaties en machines en draagt zorgt voor de werkinstructies. Dit in samenwerking met de afdeling Productie en HSE.

Waar zijn wij naar op zoek? 

Kort samengevat: passie, enthousiasme en interesse voor (proces)techniek! Je hebt een hands-on mentaliteit en bent accuraat en betrouwbaar, zodat er efficiënt en veilig gewerkt kan worden. Medewerkers kunnen dan ook vertrouwen op jouw vakmanschap. Vakmanschap wat verkregen is door enerzijds een vereist technische HBO opleiding en anderzijds door jouw ervaring binnen een vergelijkbare rol. Aanvullende kennis ten aanzien van elektrotechniek, automatisering of milieumanagement? Dan ben je van harte welkom.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende functie waar je alle mogelijkheid krijgt jezelf te ontplooien! Een bedrijfscultuur, die zich kenmerkt door open en hands-on te zijn. We zijn een platte organisatie, dus dat zorgt voor korte lijnen.

Verder:

  • Een telefoon & laptop ten behoeve van de functie-uitoefening;
  • In totaal 37 vrije dagen op fulltime basis! Een aantal zijn collectief ingeroosterd, maar je hebt er nog genoeg over om vrij in te plannen;
  • Een bruto maandsalaris dat start vanaf € 3.500,– op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een 3,50% eindejaarsuitkering;
  • € 0,21 per kilometer tot een maximum van 30 kilometer enkele reis.

Klinkt dit goed?

Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@dycore.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marten Holtrop – Plantmanager via 06 – 46 14 41 06.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.