Heb jij een afgeronde HBO opleiding en een brede interesse? Denk je graag vanuit systemen en processen en ben je altijd op zoek naar oplossingen? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als ERP-consultant lever je kennis en begeleiding bij het projectmatig implementeren van nieuwe ERP-applicaties. Ook geef je support aan (key-) users en proces-owners bij technische en inhoudelijke problemen. Je sluit aan bij de vraag van de business en ondersteunt de business in het komen tot een technische oplossing.

Het grootste deel van je tijd besteed je aan:

 • Onderzoeken van de vraag vanuit de business en het beschrijven van requirements.
 • Adviseren van brede oplossingen en aanbrengen van structuur in een project.
 • Je neemt zelf ook initiatief voor het nemen van verbetervoorstellen.
 • Overleggen met de leverancier over technische (on)mogelijkheden, in samenspraak met de business.
 • Begeleiding van het gehele project, vanaf de vraag tot implementatie van de oplossing.

Gedurende de verschillende projecten wordt veel flexibiliteit van je gevraagd. Geen dag is hetzelfde!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een open no-nonsense werkomgeving en een prettige werksfeer.
 • Een ervaren en enthousiast team om mee samen te werken.
 • De mogelijkheid om fulltime of parttime te werken. Je kunt jouw werktijden bovendien (redelijk) flexibel indelen en thuiswerken is mogelijk. Je krijgt een laptop en mobiele telefoon, zodat je jouw werk goed kan doen.
 • Je wordt intern opgeleid in de IT-systemen en krijgt een uitgebreid inwerkprogramma.
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een mooi salaris, ontvang je 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen, een eindejaarsuitkering en, als je wilt, korting op de zorgverzekering. Ook kun je fiscaal voordelig artikelen kopen, bv. een laptop of een telefoon.

Wat breng je mee?

Enthousiasme, wil om te leren en een brede interesse! Wij geloven dat deze eigenschappen cruciaal zijn om een goede invulling te geven aan je werkzaamheden. Geloof jij dat ook? Dan willen we graag met je kennismaken in een persoonlijk gesprek.

Aansluitend is voor ons belangrijk:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je vind het leuk om vanuit processen en systemen te denken en te werken. Je zoekt graag naar passende oplossingen.
 • Je hebt een brede interesse en je wilt je verdiepen in IT-systemen.

Je bent communicatief vaardig en beheerst de Engelse taal.

Wie zijn wij?

Wij zijn onderdeel van CRH, internationaal leverancier van bouwmaterialen op ongeveer 3.100 locaties wereldwijd. Met vestigingen verspreid over de locaties: Lelystad, Harderwijk, Oosterhout, Breda, Hoogersmilde en Veenoord leveren wij constructieve en integrale oplossingen voor een duurzame bouw.

Met Calduran Kalkzandsteen, Heembeton wanden en Dycore vloeren zijn we marktleider van bouwmaterialen in Nederland. Dit doen wij met ruim 700 enthousiaste en behulpzame collega’s die elke dag samenwerken aan het succes van de organisatie.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en wil je meebouwen aan het succes van ons bedrijf? Solliciteer direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter de Leeuw. Hij is bereikbaar per e-mail: p.deleeuw@dycore.nl of op telefoonnummer: 0162-477477. Wil je direct solliciteren? Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@drbg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Finance