Allround monteur Oosterhout

Ben je elektrotechnisch monteur en ben je graag binnen een technisch uitdagende omgeving waar het werk echt gebeurt? Hou je van een open sfeer, waarin je kunt bouwen op jouw collega’s? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Waar gaat het om?

Onze vloeren worden verwerkt in o.a. nieuwbouwhuizen, kantoren en parkeergarages. Onze klanten rekenen erop dat wij op tijd en kwalitatief goede vloeren leveren. Hiervoor is het uiterst belangrijk dat ons machinepark 24/7 optimaal functioneert. Een zeer belangrijke taak aan onze monteurs om preventief onderhoud te verzorgen en storingen zo snel mogelijk te vinden en op te lossen. Er is volop te leren en je krijgt de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan. Je werkt in een team van 14 mensen. Jouw collega’s staan voor je klaar en ondersteunen je waar nodig.

Wat ga je doen?

 • Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en eventueel procestechnisch gebied;
 • Verrichten van  (preventieve en reguliere) onderhouds-, reparatie-, en nieuwbouwwerkzaamheden aan machines, installaties, gebouwen en terreinen;
 • Doen van voorstellen ter verbetering van het productieproces, verbetering van de veiligheids- en onderhoudsaspecten en verbetering van het bedieningsgemak;
 • Je bent vrij in het indelen van jouw werkzaamheden en neemt zelfstandig beslissingen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een open no-nonsense werkomgeving. Een prettige werksfeer binnen een platte organisatie;
 • De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, waarin we jou graag ondersteunen door bijvoorbeeld cursussen en opleidingen;
 • Samenwerken is de kracht van onze organisatie en daarin nemen wij jou graag op;
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een mooi salaris ontvang je ADV dagen, een eindejaarsuitkering en, als je wilt, korting op je zorgverzekering. Ook kun je fiscaal voordelig artikelen kopen, zoals bijv. een laptop of telefoon.

Wat breng je mee?

Passie, enthousiasme en interesse!! Wij geloven dat deze eigenschappen cruciaal zijn om een goede invulling te geven aan je werkzaamheden. Aansluitend vragen wij het volgende:

 • Je hebt een (bijna) afgeronde technische opleiding (bv. elektrotechiek/mechatronica);
 • Je bent leergiering en vindt het leuk je verder te ontwikkelen (vb NEN3140/ vakbekwaam persoon);
 • Je kunt goed zelfstandig werken, bent stressbestendig en bent ook graag onderdeel van een team;
 • Je bent flexibel en bereid om te werken in ploegendiensten.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Solliciteer dan direct. Als je wilt, mag dat in eerste instantie zonder CV. Je mag ons ook een mail sturen via: vacatures@dycore.nl. Voor meer informatie of een rondleiding kun je contact opnemen met Sjors van Gils – Hoofd TD (s.vangils@dycore.nl) op telefoonnummer: 06-29368112. Dus wil je komen kijken, laat het dan zeker weten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.