Allround monteur Breda

Weet je alles van elektrotechniek en werk je graag binnen een technisch uitdagende omgeving waar het werk echt gebeurt? Hou je van een open sfeer en collega’s op wie je kunt bouwen? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Waar gaat het om?

De vloeren die wij maken vanuit onze locatie in Breda worden verwerkt in o.a. nieuwbouwhuizen, kantoren en parkeergarages. Onze klanten rekenen erop dat wij producten van goede kwaliteit en op tijd afleveren. Hiervoor is het uiterst belangrijk dat ons machinepark optimaal functioneert.

In de komende jaren liggen er grote uitdagingen voor ons, bijvoorbeeld als het gaat om de verduurzaming van onze productie. Wij geven jou het podium om hierin mee te denken en technische oplossingen aan te dragen. Daarnaast gaan we een grote (her) automatiseringsslag maken in onze fabriek. Er is dus volop te leren en je krijgt de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.

Wil je in een dagdienst of in een ploegendienst werken? Dat is allemaal mogelijk. Geef ons aan wat jouw wensen zijn en we zoeken samen naar een passend rooster.

Wat ga je doen?

 • Onderhoud uitvoeren en aanpassingen doen aan geautomatiseerde installaties.
 • Doen van voorstellen ter verbetering van het productieproces, verbetering van de veiligheids- en onderhoudsaspecten en verbetering van het bedieningsgemak;
 • Je bent vrij in het indelen van jouw werkzaamheden en neemt zelfstandig beslissingen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een open no-nonsense werkomgeving. Een prettige werksfeer binnen een platte organisatie.
 • De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, waarin we jou graag ondersteunen door bijvoorbeeld cursussen en opleidingen.
 • Samenwerken is de kracht van onze organisatie en daarin nemen wij jou graag op.
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een mooi salaris ontvang je 25 vakantiedagen aangevuld met 12 ADV dagen, een eindejaarsuitkering en, als je wilt, korting op je zorgverzekering. Ook kun je fiscaal voordelig artikelen kopen, zoals bijv. een ipad of mobiele telefoon.
 • We denken mee over jouw rooster. Geef ons aan wat jouw wensen zijn en we zorgen samen voor een passend rooster.
 • Onze fabriek is gevestigd in Breda, nabij het centrum. Wij zijn dus ook met het openbaar vervoer te bereiken.

Wat breng je mee?

Passie, enthousiasme en interesse!! Wij geloven dat deze eigenschappen cruciaal zijn om een goede invulling te geven aan je werkzaamheden. Aansluitend vragen wij het volgende:

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld elektrotechniek of mechatronica.
 • Je bent een doorzetter en stopt pas als de klus geklaard is.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Engelse taal.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Solliciteer dan direct. Als je wilt, mag dat in eerste instantie zonder CV. Je mag ons ook een mail sturen via: vacatures@dycore.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos de Laat – Hoofd Technische Dienst (j.de.laat@dycore.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor een impressie van het werken op onze locatie Breda, kijk onderstaande film.