Ben je een allround monteur voor wie het oplossen van technische storingen een makkie is? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Breda zijn wij op zoek naar een:

Allround monteur

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Je werkdag start je samen met de productieploeg en je maten van het technische team, door samen de opstart van de fabriek te verrichten. Want een goede start is het halve werk. Mocht zich direct al een technisch vraagstuk aandienen, dan ben jij de aangewezen persoon om, samen met je mede-techneuten en de productieleiding, het proces alsnog op gang te brengen. Als technische topper geef je technische assistentie aan de collega’s van de productieploeg, waar jouw kennis het verschil maakt. Naast het oplossen van optredende technische storingen, ben je vooral bezig met verrichten van preventief onderhoud van onze installatie. En je geeft advies over hoe onze technische installatie verder te verbeteren.

Waar zijn wij naar op zoek en wat breng je mee? 

Kort samengevat: iemand met passie, enthousiasme en interesse in de techniek!

  • Je werkt graag in een open, nuchtere werkomgeving, waarin groei en initiatief centraal staan. Je houdt wel van hectiek en hebt geen hoogtevrees.
  • Verder heb je een afgeronde technische opleiding (minimaal MBO niveau 3). Het is fijn als je kennis of ervaring hebt als (storings-)monteur en/of met procestechniek, besturingstechniek en automatische productiesystemen.
  • Handig als je een hoogwerker -en heftruckcertificaat hebt! Zo niet, dan krijg je uiteraard deze mogelijkheid bij ons.
  • We geven voorkeur aan iemand die graag in twee ploegen werkt, maar een andere flexibele invulling is zeker ook bespreekbaar!

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende functie waar je alle mogelijkheid krijgt jezelf te ontplooien! Een bedrijfscultuur, die zich kenmerkt door open en hands-on te zijn. We zijn een platte organisatie, dus dat zorgt voor korte lijnen. Daarnaast zijn we een hecht team van zeven monteurs, waarvan er één op korte termijn gaat genieten van zijn pensioen.

En verder uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: naast een mooi salaris ontvang je 37 vrije dagen (25 verlofdagen en 12 ATV dagen, een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 3,5% en een reiskostenvergoeding. Ook kun je fiscaal voordelig artikelen kopen via FiscFree bv. laptop, telefoon of fiets.

De CAO betonproducten is van toepassing met een goede pensioenregeling.

Klinkt dit goed?

Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@dycore.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos de Laat – Hoofd Technische Dienst via 0162 477 477.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.