Ben je een allround monteur voor wie het oplossen van technische storingen een makkie is? Dan is Dycore op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Oosterhout zijn wij op zoek naar een:

Allround monteur (2 of 3 ploegen)

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Als allround monteur werk je binnen een stoere productie omgeving waar het werk echt gebeurt! Je lost technische storingen snel op, zodat je collega’s in de productieploeg weer aan het werk kunnen.

Om storingen te voorkomen doe je preventief onderhoud en je ideeën om (technische) processen te verbeteren, horen we graag! De hele dag door verleen je technische assistentie aan je collega’s in de productie.

We zijn een hecht team met 14 collega’s en gaan als familie met elkaar om.

Waar zijn wij naar op zoek en wat breng je mee? 

Passie, enthousiasme en interesse voor techniek! Verder is het fijn als je een afgeronde technische opleiding (niveau 4) hebt, maar aantoonbare kennis en ervaring op dat gebied is ook prima. En wij bieden je graag diverse cursussen aan om met een hoogwerker of heftruck te werken als je dat nog niet gedaan hebt. Wat we tenslotte van je vragen is je bereidheid om zelfstandig met een grote verantwoordelijkheid in twee (of drie) ploegen te werken.

Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige functie met vrijheid om je eigen werk in te delen en jezelf verder te ontwikkelen! Een open informele, hands-on bedrijfscultuur en een platte organisatie met korte lijnen. Verder:

  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een mooi salaris ontvang je 31 of 37 vrije dagen (25 verlofdagen en 6 of 12 ATV dagen) en vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 3,5% en een reiskostenvergoeding. Ook kun je fiscaal voordelig artikelen kopen bv. laptop, telefoon of fiets.
  • De CAO betonproducten is van toepassing met een goede pensioenregeling.

Klinkt dit goed?

Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Solliciteer dan direct. Als je wilt, mag dat in eerste instantie zonder CV. Je mag ons ook een mail sturen via: vacatures@dycore.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjors van Gils – Hoofd Technische Dienst (s.vangils@dycore.nl) op telefoonnummer: 0162-477477.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.