Stagiair / afstudeeropdracht Verkoop

Waar gaat het om?

De afdeling Verkoop is binnen Dycore verantwoordelijk voor het vullen van de orderportefeuille van onze fabrieken. Hierbij wordt o.a. gekeken naar prijs, capaciteit van de fabrieken, soort product, etc. Het team bestaat uit 20 medewerkers, verdeeld over commerciële buitendienst, commerciële binnendienst en marketing en communicatie. Om de verkoop nog gerichter te kunnen sturen, willen we de bestaande managementinformatie professionaliseren en uitbreiden.

Stage/afstudeeropdracht

De opdracht bestaat uit het ontwikkelen van kritieke prestatie indicatoren (KPI’s) voor de afdeling Verkoop en het ontwikkelen van een klantdashboard.

Profiel

  • Je volgt de opleiding (technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
  • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en een project tot een goed einde te brengen.
  • Je bent creatief en neemt graag initiatief.

Begeleiding

Je aanspreekpunt voor de opdracht is de teamleider verkoop binnendienst. Hij zal je inhoudelijk begeleiden en je helpen met praktische zaken. Daarnaast kun je rekenen op medewerking van de gehele verkoopafdeling en andere afdelingen.

Wij verwachten dat deze opdracht 3 tot 6 maanden zal duren.

Interesse?

Voor meer informatie over de opdracht kun je contact opnemen met Gijs Wassenaar, teamleider verkoop binnendienst. Hij is bereikbaar per e-mail: g.wassenaar@dycore.nl of op telefoonnummer: 0162-477477.
Solliciteren kan via: vacatures@drbg.nl.

Teamfoto verkoop