Je studeert nog, maar wil wel ervaring opdoen in de vorm van een (afstudeer)stage in de bouwwereld? Dat kan! Wij bieden voor diverse opleidingen meeloopstages en afstudeerstages aan, op verschillende locaties (Oosterhout, Breda en Lelystad).

Wij vinden het opdoen van praktijkervaring erg belangrijk. Daarom zorgen wij voor een interessante opdracht en de juiste begeleiding gedurende jouw stage. Wij leren graag van jou dus je bent vrij om jouw ideeën met ons te delen. Je wordt onderdeel van ons team en bent voor ons net zo belangrijk als iedere andere medewerker. Uiteraard krijg je bij ons een passende stagevergoeding.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse of wil je graag en oriënterend gesprek, mail dan naar de HR-afdeling met de vraag wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Nu al solliciteren? Dat kan natuurlijk ook. Schrijf ons een korte mail met daarin jouw motivatie. Omschrijf ook kort om welke stageperiode het gaat, welke eisen er eventueel vanuit jouw opleiding zijn, etc. Voeg je CV toe en stuur dit naar vacatures@drbg.nl.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.