Loop een dagje mee met… Stefan

Elke dag begin ik met een rondgang over het terrein en in de fabriek. Het spreken met medewerkers over hoe de werkzaamheden verlopen is daarin prioriteit. Verder neem ik opvallende zaken op en bespreek ik deze met de verantwoordelijke.

Het dagelijks adviseren en ondersteunen op het gebied van allerhande veiligheidsvraagstukken, het in kaart brengen en beheersen van risico’s en het adhoc reageren en ondersteunen op veiligheidsproblematiek zijn verder onderdeel van mijn werk.

Het hoofddoel is de risico’s tot een acceptabel niveau terug te brengen en de arbeidsomstandigheden te optimaliseren.

Image
Stefan, SHEQ-officer

Ben jij geïnteresseerd in de bouwwereld, techniek en beton? Wil je graag werken in een informele organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor diverse functies binnen onze organisatie.

Dycore is “de vloerenspecialist” van Nederland. Wij leveren een compleet assortiment en dragen met onze vloeren bij aan het mogelijk maken van complexe bouwwerken. Dagelijks werken we met ongeveer 300 medewerkers met veel enthousiasme en trots aan onze producten.

Wil jij samen met ons werken aan de mooiste projecten?

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.