Loop een dagje mee met… Mikail en Matijs
Image

Mikail, commercieel medewerker binnendienst en Matijs, accountmanager

Als afdeling Sales werken wij voor ieder rayon in koppels van een binnen- en buitendienst.

Het gehele proces begint bij ons in de vorm van een offerteaanvraag en we proberen na het uitbrengen van een offerte tot opdracht te komen. Hiervoor zijn we vaak onderling in overleg met elkaar, maar je kunt ons ook zo tegenkomen op de afdeling Calculatie, Projectenbureau of Planning & Logistiek voor overleg met de collega’s.

Wij zijn namelijk bijna in elk stadium van het project betrokken en juist dit maakt onze functie uitdagend en gevarieerd.

 

Ben jij geïnteresseerd in de bouwwereld, techniek en beton? Wil je graag werken in een informele organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor diverse functies binnen onze organisatie.

Dycore is “de vloerenspecialist” van Nederland. Wij leveren een compleet assortiment en dragen met onze vloeren bij aan het mogelijk maken van complexe bouwwerken. Dagelijks werken we met ongeveer 300 medewerkers met veel enthousiasme en trots aan onze producten.

Wil jij samen met ons werken aan de mooiste projecten?

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.