Loop een dagje mee met… Marina

Begonnen bij Dycore als calculator-constructeur, kreeg ik na een half jaar de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van constructeur. Nu ben ik constructeur-projectleider.

Ik werk met veel plezier. Het werk bevalt mij zo goed, omdat je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk en intercollegiaal vlak. Wij werken als team erg goed samen in een prettige sfeer, waardoor mooie resultaten en successen neergezet kunnen worden.

Image
Marina, constructeur-projectleider

Ben jij geïnteresseerd in de bouwwereld, techniek en beton? Wil je graag werken in een informele organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor diverse functies binnen onze organisatie.

Dycore is “de vloerenspecialist” van Nederland. Wij leveren een compleet assortiment en dragen met onze vloeren bij aan het mogelijk maken van complexe bouwwerken. Dagelijks werken we met ongeveer 300 medewerkers met veel enthousiasme en trots aan onze producten.

Wil jij samen met ons werken aan de mooiste projecten?

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.