Loop een dagje mee met… Marcel

Mijn werkzaamheden bestaan uit het vervaardigen van legplannen met daarin alle (mogelijke) voorzieningen na de wensen van de klant.

Wat mij aanspreekt zijn de contacten met aannemers, constructeurs en onderaannemers om zo samen met hun tot een juiste oplossing en een goed en kwalitatief product te komen. Ook zijn er volop mogelijkheden om mij te blijven ontwikkelen op de gebieden die ik interessant vind.

Image
Marcel, tekenaar

Ben jij geïnteresseerd in de bouwwereld, techniek en beton? Wil je graag werken in een informele organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor diverse functies binnen onze organisatie.

Dycore is “de vloerenspecialist” van Nederland. Wij leveren een compleet assortiment en dragen met onze vloeren bij aan het mogelijk maken van complexe bouwwerken. Dagelijks werken we met ongeveer 300 medewerkers met veel enthousiasme en trots aan onze producten.

Wil jij samen met ons werken aan de mooiste projecten?

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.