Loop een dagje mee met... Jarmilette

Als afdeling Finance zorgen wij voor de verwerking van de inkoopfacturen, het factureren van de vrachten en het boeken van de banken. Kortom wij verzorgen de financiële administratie.

Mijn ochtend start met een kopje thee of koffie voor mijzelf en collega’s. Daarna begin ik met het factureren van de vrachten van de dag ervoor. Wanneer ik die taak heb kunnen afstrepen, begin ik met het verwerken van de inkoopfacturen en controleer ik of de herinneringen/aanmaningen binnen zijn gekomen. Tussen mijn werkzaamheden door is er ook tijd om bij te praten met collega’s. Er hangt een informele sfeer.

Wat ik fijn vind aan het werken bij Dycore is dat ik in een korte tijd de mogelijkheid heb gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen.

Image
Jarmilette, financieel administratief medewerkster

Ben jij geïnteresseerd in de bouwwereld, techniek en beton? Wil je graag werken in een informele organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor diverse functies binnen onze organisatie.

Dycore is “de vloerenspecialist” van Nederland. Wij leveren een compleet assortiment en dragen met onze vloeren bij aan het mogelijk maken van complexe bouwwerken. Dagelijks werken we met ongeveer 300 medewerkers met veel enthousiasme en trots aan onze producten.

Wil jij samen met ons werken aan de mooiste projecten?

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.