Loop een dagje mee met… Deborah

Sinds juli 2018 werk ik 24 uur per week op onze productielocatie Breda. Binnen de productie vervul ik verschillende werkzaamheden. Zo werk ik de ene keer bij de traliemachine of bij de inbouw om een volgende dag de breedplaatvloeren te ontkisten. Doordat ik meerdere functies beheer, ben ik ook op meerdere plekken inzetbaar en dat vind ik leuk. Ik hou erg van de afwisseling.

Het is een leuke groep collega’s om mee te werken. Iedereen denkt mee en is oplossingsgericht. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk om ervoor te zorgen dat we een goed product afleveren bij de klant.

Image
Deborah, productiemedewerker

Ben jij geïnteresseerd in de bouwwereld, techniek en beton? Wil je graag werken in een informele organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor diverse functies binnen onze organisatie.

Dycore is “de vloerenspecialist” van Nederland. Wij leveren een compleet assortiment en dragen met onze vloeren bij aan het mogelijk maken van complexe bouwwerken. Dagelijks werken we met ongeveer 300 medewerkers met veel enthousiasme en trots aan onze producten.

Wil jij samen met ons werken aan de mooiste projecten?

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.