Weten waarvoor onze producten bedoeld zijn

Wat gebeurt er eigenlijk met de vloeren, die wij dagelijks produceren? Dit kun je alleen maar ontdekken door zelf een kijkje te nemen op de bouwplaats.

Zo zagen onze collega’s van de fabriek in Lelystad, waar de Dycore ribbenvloer wordt geproduceerd, de fundering en hoe de ribbenvloeren met een grote kraan op hun plaats werden gelegd. Als de vloeren dan liggen, worden de wanden erop geplaatst. Goed om te zien en daardoor beter te begrijpen, waarom sparingen in de fabriek al zoveel mogelijk op de juiste plaats gemaakt worden en hoe dit er dan uitziet op de bouwplaats.

Ook de collega’s van Breda, productielocatie van de Dycore breedplaatvloer, zijn op de bouwplaats geweest. Zij zagen hoe de breedplaatvloeren werden gelegd en er was ruimte voor vragen. Deze gingen met name over de verwerking van de vloeren en het samenspel tussen de breedplaatvloer, wapening, installaties en druklaag.

Image

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.