Werken bij Dycore

Ben jij geïnteresseerd in de bouwwereld, techniek en beton? Wil je graag werken in een informele organisatie met volop kansen om jezelf te ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor diverse functies binnen onze organisatie.

Dycore is “de vloerenspecialist” van Nederland. Wij leveren een compleet assortiment en dragen met onze vloeren bij aan het mogelijk maken van complexe bouwwerken. Dagelijks werken we met ongeveer 300 medewerkers met veel enthousiasme en trots aan onze producten.

Werken bij Dycore?

Dan ben je onderdeel van een team van betrokken medewerkers. We zijn een stabiele organisatie met een open en informele cultuur. Wij zijn flexibel en niet bang voor een uitdaging. Die gaan we graag aan met elkaar.

Wij staan open voor nieuwe ideeën en wij nodigen je dan ook uit om mee te denken. Dit geldt voor al onze medewerkers! Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en daarom zijn er volop opleidingsmogelijkheden bij ons. Daarnaast bieden wij uiteraard ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.