“je hebt hier zoveel doorgroeimogelijkheden.”

Vandaag spreken we met Peter; een man met ambitie! Een man ook, die geregeld de vraag stelt: ‘Kan ik niet nog wat meer leren?’ Peter is bij Dycore begonnen als uitzendkracht en nu een gewaardeerde vaste kracht binnen afdeling Productie op onze locatie te Breda.

Hoe ben je hier terecht gekomen?
Peter vertelt: “Ik was echt op zoek naar een baan binnen een staal- of betonbedrijf. De reden is dat dit beter betaalt dan andere branches. Via TempoTeam ben ik in contact gekomen met Dycore. Bij het eerste gesprek voelde het meteen goed. Ik ben begonnen bij de eindcontrole. En ondertussen ben ik al op meer plaatsen binnen de productie in te zetten.”

Maakt dat het werken ook leuker?
“Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en op te pakken. En die kansen krijg ik bij Dycore! Je kunt hier echt veel leren en er zijn ook doorgroeimogelijkheden. Zo heb ik mijn heftruckcertificaat behaald, ben ik ondertussen BHV’er en doe ik binnenkort examen voor VCA. Ik heb ook de ambitie uitgesproken om op een dag de 30-tonner te kunnen besturen en op de stortpositie te willen werken.”

Kun je alles leren dan?
“Ik denk het wel. Ik spreek mijn ambities uit en niemand die zegt, dat gaat niet gebeuren. Natuurlijk kan niet alles meteen, maar op termijn is zoveel mogelijk. De doorgroeimogelijkheden zijn enorm en daarbij staat het ook nog mooi op mijn cv.

Wat maakt Dycore een prettige werkomgeving?
Peter: “Mijn collega’s zijn top! We krijgen veel vrijheid en maken plezier samen. Zolang het maar veilig gebeurt en de productie doorloopt. We zijn ook echt een team. We werken in tweeploegendienst en beginnen dan ook vroeg. Dit heeft dan weer als voordeel dat je bij mooi weer op tijd weer thuis bent en de hele middag nog voor je hebt. En je rijdt altijd buiten de files om!

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.