Ontdek onze mogelijkheden

Schoorverankering kanaalplaatvloer

Leuningplug kanaalplaatvloer

Sparingen en centraaldozen in kanaalplaatvloeren

De vloerelementen kunnen fabrieksmatig, conform sparingsinstructie, voorzien worden van sparingen ten behoeve van installaties, elektradozen en constructieve sparingen.

Voor de toepassing van centraaldozen kan een keuze gemaakt worden uit twee modellen:

ABB HAF C169
Een vierkante (kwadratische) centraaldoos met een hoogte van 76,5 mm. Deze is geschikt voor buisdiameter 16/19 mm (14×16 mm en 1×19 mm). De centraaldoos heeft 9 invoertuiten in de bodem en 6 aan de zijkant, welke zich op gelijke hoogte bevinden.

=

ABB HAF C70-16/19
Een ronde centraaldoos met een hoogte van 115 mm. Deze is geschikt voor buisdiameters 16 én 19 mm. De buisinvoer is voorzien van afdichttape. De centraaldoos heeft 8 invoertuiten in de bodem. De boormaat is 80 mm. Geschikt voor rookmelder en lichtpunt.

Overzicht sparingen en instortvoorzieningen

Op de volgende pagina vindt u per vloertype alle mogelijkheden die er zijn met betrekking op de sparingen en instortvoorzieningen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.