Onbelemmerd uitzicht op de Noordzee

Woongebouw Zeezicht te Scheveningen

Op de rand van het voormalige Norfolk terrein realiseert Aannemer Stebru een nieuw woongebouw met huurappartementen in het hogere segment. Het gebouw ligt op de grens van zee, stad en haven en bevat 45 appartementen, een ondergrondse parkeergarage met plaats voor 51 auto’s en drie commerciële ruimten op de begane grond.

Image

Zeezicht lijkt met zijn gekromde gevel de wind in het zeil te hebben. De vorm van het gebouw is geïnspireerd op het grootzeil en de beëindiging van de gevel is als de boeg van een scherp jacht. Het gebouw heeft niet voor niets de naam Zeezicht gekregen; er is onbelemmerd uitzicht op de Noordzee vanaf alle verdiepingen.

Dycore levert aan dit project ongeïsoleerde kanaalplaatvloeren met milieuklasse XC3, volgens opgave van de hoofdconstructeur, als keldervloer. Voor de verdiepingen is gekozen voor de Dycore breedplaatvloer.

Image

Betrokken partijen

  • Aannemer: Stebru
  • Architect: Klunder Architecten
  • Constructeur: Constructie Adviesbureau S3
  • Ingenieur: Nieman Raadgevende Ingenieurs
  • Opdrachtgever: Stebru Ontwikkeling
  • Afnemer: Catella

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.