Mogelijkheden van mensen met een beperking staan centraal

Woonzorggebouw CarMar te Volendam

In Volendam realiseert Van den Hogen Bouwbedrijven B.V. een woonzorgvoorziening voor 16 jongvolwassenen met een visuele en/of verstandelijke beperking. Het woonzorggebouw wordt gebouwd in de wijk Broekgouw op initiatief van Stichting CarMar.

Stichting CarMar heeft als doel een thuis te creƫren voor mensen met een beperking. Een eigen plek waar niet de beperkingen van de bewoners, maar juist hun mogelijkheden en wensen centraal staan. Een plek waar ze zelf de indeling van hun dag bepalen en de activiteiten die ze willen doen.

 

Woonzorggebouw Volendam

Architectuur

TBE-ZA tekende het ontwerp van de nieuwbouw waar jonge bewoners 24 uur per dag zorg en begeleiding krijgen. De zelfstandige wooneenheden zijn verspreid over twee verdiepingen en liggen rondom een gemeenschappelijke ruimte. Het gebouw sluit qua vorm en uitstraling aan bij de omgeving.

Betrokken partijen

  • Opdrachtgever: Van den Hogen Bouwbedrijven B.V.
  • Adviseur: Eigen ontwerp
  • Architect: TBE-ZA architecten en ingenieurs B.V.

Dycore leverde kanaalplaatvloeren voor de begane grond en een deel van de 1e verdiepingsvloer. Dycore breedplaatvloeren zijn toegepast op de 1e en 2e verdieping.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.