Betonnen casco als basis

Woningbouwplan ‘In ’t Groen’ te Heinenoord

Aan de rand van Heinenoord, een dorp in de Hoeksche Waard, provincie Zuid-Holland, wordt een nieuwe, duurzame woonwijk gerealiseerd. De eerste fase omvat 48 koopwoningen en 20 huurwoningen. Dycore levert zowel ribbenvloeren als kanaalplaat– en leidingplaatvloeren aan dit project. De prefab wanden komen van ons zusterbedrijf Heembeton.

Image

Het plan doet zijn naam eer aan: meer dan de helft van het project biedt ruimte aan groen en water. Er is plaats voor verschillende types woningen: rijtjeswoningen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen.

De ontwikkeling en realisatie van het project is in handen van de combinatie Novaform Vastgoedontwikkelaars en Kroon & De Koning. Het ontwerp komt van RoosRos Architecten. De bouw is in september 2023 gestart.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.