Uitzicht op Zaandam én Amsterdam

Wonen op het voormalig ZMC terrein te Zaandam

Op het voormalige terrein van het Zaans Medisch Centrum verrijst Gouwpark. Onderdeel van dit plan zijn de 124 appartementen van Residence William en 124 laagbouwwoningen.

Image

De naam van het appartementengebouw verwijst naar de kleine oliemolen “de Koning William”, die in 1690 op deze locatie is gebouwd. Het gebouw zelf is robuust, wordt gebouwd in een V-vorm en telt acht verdiepingen. 74 appartementen zijn bestemd voor de verhuur, de overige 50 zijn koopappartementen.

Dycore levert aan contractpartner HSB Bouw B.V. ca. 2.500 m2 kanaalplaatvloeren voor de begane grond van de appartementen en voor een deel van de carports van de laagbouwwoningen. Daarnaast gaat het om ruim 11.000 m2 breedplaatvloeren voor de 1e t/m 8e verdiepingsvloer.

Betrokken partijen

  • Architect: PPHP
  • Aannemer: HSB Bouw B.V.
  • Ontwikkelaar: VOF Gouwpark (HSB Ontwikkeling en Wilma Wonen)
Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.