262 appartementen en een verdiepte parkeergarage

Betaalbaar wonen in Nieuw Develstein te Amsterdam

Aan de Develstein, tegenover “World of Food” in Amsterdam realiseert Ten Brinke 262 appartementen en een verdiepte parkeergarage voor 106 parkeerplaatsen. Dycore levert de breedplaatvloeren, die in het kelderdek en als verdiepingsvloeren worden toegepast.

Develstein te Amsterdam

De twee- tot vierkamerappartementen variëren in grootte tussen de 53 en 73 m2 en hebben een eigen balkon of terras. Ook kan gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke binnentuin.

Het project wordt met aandacht voor duurzaamheid gebouwd. De woningen worden aangesloten op stadswarmte, de hoofddaken zijn voorzien van zonnepanelen voor het opwekken van energie voor de algemene voorzieningen en de woningen worden goed geïsoleerd.

Betrokken partijen
Opdrachtgever: Syntrus Achmea Real Estate and Finance, Ten Brinke Group
Architect: LEVS architecten
Aannemer: Ten Brinke Groep

Develstein in aanbouw

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.