Duurzaam appartementencomplex

Matchpoint in Gilze

Op het oude tennisveld in Gilze realiseert Winters bouw & ontwikkeling B.V. een mooi en zeer duurzaam appartementencomplex. Het gebouw biedt plaats aan 19 appartementen, 3 kantoorunits en een half verdiepte parkeerkelder en heeft de toepasselijke naam Matchpoint gekregen. Het complex is onderdeel van het volledig vernieuwde centrumplan Parkdeel.

Matchpoint Gilze

Buro Sengers Architecten heeft gekozen voor een ontwerp van een pand dat kracht uitstraalt. Kenmerkend zijn de grote raampartijen en ruime balkons. Voor de kantoorunits is gekozen voor een andere kleur gevelsteen en een aparte entree. Het complex wordt duurzaam gerealiseerd door o.a. maximale isolatie en volledig gasloos. De aanwezige voorzieningen maken de appartementen geschikt voor alle leeftijdsklassen.

Image

Dycore levert breedplaatvloeren en balkbodems aan dit project. De balkbodems worden in combinatie met de breedplaatvloeren toegepast op de 1e verdiepingsvloer. De balkbodem wordt gebruikt om een deel van een in het werk te storten balk als prefab onderdeel uit te voeren, waardoor in de uitvoering tijd kan worden bespaard met het uitkisten van deze verzwaarde constructieonderdelen.

De oplevering van het complex staat gepland voor medio 2023.

Betrokken partijen
Aannemer:                        Winters Bouw & Ontwikkeling B.V.
Opdrachtgever:               ThiRo Vastgoed B.V.
Architect:                          Buro Sengers Architechten

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.