Een compleet gamma aan systeemvloeren

Royaal wonen in Kristalpark

In de nieuwe wijk Broekgraaf te Leerdam wordt het project Kristalpark gerealiseerd. Ouwehand Bouw Gorinchem BV bouwt in opdracht van Gebroeders Blokland 12 woningen én een appartementengebouw bestaande uit 24 appartementen. Dycore levert aan dit project een compleet gamma aan systeemvloeren.

Image

De 12 moderne en half vrijstaande ‘Kristalwoningen’ kenmerken zich door hun vierkante vorm. Ze zijn ruim van opzet en daarnaast energie-neutraal. Het appartementengebouw is zeer luxe, o.a. door het gebruik van hoogwaardige materialen. Ook de appartementen zijn energie-neutraal. De 24 Parkappartementen onderscheiden zich door de open, lichte architectuur en royale afmetingen.

Voor de begane grondvloer van de appartementen is gekozen voor de Dycore kanaalplaatvloer, de begane grondvloer van de woningen bestaat uit de Dycore ribbenvloer. De verdiepings- en dakvloeren van zowel de woningen als het appartementengebouw zijn Dycore breedplaatvloeren.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.