Parkstad krijgt vorm

KOER Rotterdam

Tussen de Kop van Zuid, de Afrikaanderwijk en Feyenoord City ligt Parkstad. Midden door deze nieuwe wijk loopt De Laan op Zuid, waaraan KOER wordt gerealiseerd. In KOER komen in totaal 169 woningen. Dycore levert ribbenvloeren, kanaalplaatvloeren en breedplaatvloeren aan dit mooie, duurzame nieuwbouwproject.

KOER Rotterdam

Het plan van bouwer en ontwikkelaar VORM, V8 Architects, Studio Architectuur MAKEN en LOLA Landscape Architects omvat een mix van appartementen, parkwoningen, dijkwoningen, atelierwoningen, herenhuizen en huurwoningen. Door een centrale entreehal, twee eigen buurtruimtes, een park en een ruime binnentuin krijgt KOER een geheel eigen identiteit.

Het ontwerp is een groen stedelijk bouwblok, waarbinnen woningen geclusterd zijn. Elk cluster vormt een eenheid door haar eigen karakteristieke architectuur. De clusters samen vormen echter een groter geheel rond de collectieve binnentuin.

Image

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze vloeren, een offerte aanvragen of advies bij de verwerking van onze producten? Een team van specialisten staat klaar om u te helpen.

Werk jij regelmatig met Dycore vloeren?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig handige tips over de verwerking van onze vloeren, interessante projecten en innovaties en ontwikkelingen op het gebied van prefab betonnen vloeren.